A vállalatok jelentkezhetnek a 2016 -os Kansas City Animal Health and Wellness Investment Fórum

Business 2016 -án jelenhetnek meg a 2016 -os Kansas City Animal Health and Wellness Investment fórumon.

A fórum korai, valamint középfokú állatok egészségét és wellness-jét, valamint táplálkozási üzletet mutat be a befektetőknek, valamint a partnereknek

KANSAS CITY, Mo. – A Kansas City Animal Health and Wellness folyosó most elfogadja a nyolcadik éves KC Animal Health and Wellness Investment fórumot, 2016. augusztus 30 -án, Kansas City -ben A világ minden tájáról 2016. április 15 -ig kell benyújtania a pályázatokat.

A fórum a világ egyetlen esélyét használja a korai szakaszban az állatok egészségében és wellness-je, valamint a táplálkozási piacok számára, hogy megjelenítsék jövőképüket, valamint szolgáltatási tervüket a leendő befektetők számára. A választott bizottság olyan üzleti vállalkozásra gondol, amely megfelel a keresési követelményeknek:

500 000–20 millió dollár finanszírozás

A bevételi előrejelzések 20 millió dollárt jelentenek öt -hét éven belül

A bemutató üzletet a mezőgazdasági, valamint az állati egészség és wellness befektetési lehetőségek szakembereinek nemzeti bizottsága választja ki. A fórum vendégei között szerepelnek a kockázati finanszírozási alapok, a befektetési cégek, az üzleti kutatási és fejlesztési szakemberek ügynökei.

„Nagyon örülünk, hogy a fórum különleges esélyt adott a kockázatfinanszírozásnak, valamint a befektetési cégeknek a legújabb technológiákkal való feltörekvő állat -egészségügyi és wellness -üzlet meghallgatására” – állítja Kimberly Young, a KC Animal Health és Wellness folyosó elnöke.

“A KC Animal Egészségügyi és Wellness folyosóban kiszámított helygel rendelkező vállalatok az állatok egészségének, a diagnosztikájának és a háziállat -élelmiszer -értékesítésnek az összességében 56 % -át képviselik.”

A legelső hét KC Animal Egészségügyi és Wellness befektetési fórumon nyújtott vállalatok sokkal több, mint 165 millió dollárra nőttek. Számos hasonló licencszerződés vagy disztribúciós szerződés is kapott.

A legújabb sikertörténetek között szerepel a Traverse Biosciences, Inc.; Fitbark, Inc .; Agl; Prommune, Inc .; CK9; TVAX Animal Health; Vetdc, Inc .; Jaguar állati egészség és wellness, valamint a Nexvet Biopharma.

A 2016. évi fórumra jelentkezni kívánó vállalatok megjelenhetnek a jelentkezési oldalon.

A KC állat -egészségügyi és wellness folyosóról

A KC Animal Egészségügyi és Wellness folyosó szervizhelyével rendelkező vállalatok a világméretű állat -egészségügyi és wellnessipar által előállított értékesítések sokkal több mint felét teszik ki. A folyosó, amelyet Manhattan, Kansas, valamint a Missouri -i Columbia horgonyzott, sokkal több mint 300 állat -egészségügyi és wellness -társaságnak tart, amely a világ legnagyobb koncentrációját képviseli. Sokkal további információkért lásd a Kcanimalhealth.com oldalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Lehet -e a kutyák pattogatott kukoricát enni? A sokkal jobb aggodalom az, hogy?
Next post Daisy’s Holiday -terv