A csirkebiztonság iránti érdeklődés

(Fotó jóváírás: Omlet)

A Pal Jo átadta ezt az érdekes fejleményt a világon ….. Biztonsági mellények a csirkék számára! Általában aggasztottam a csirkék biztonsága miatt, amikor átlépik az utat, és végül valaki csinál valamit! Az időről, mondom.

(Fotó jóváírás: omlet)

Van egy olyan társaság az Egyesült Királyságban, amely a csirke-tenyésztőkre specializálódott, a funky coops-tól az anti-pecking és a gyógyító kenőcsig. Ha a piacon csirke anyuka vagy apa vagy, akkor megnéznie kell az omlet.co.uk -ot. Vagy akár csak a tiszta kíváncsiságból. Magam is lágy foltom van a csirkék számára. és nem tudott ellenállni.

Valószínűleg egy kicsit képmutató vagyok, mivel aggódok ezeknek a madaraknak a biztonsága miatt, de szeretem a pekándióval ellátott sült csirkét is. Ugyanakkor tudom, hogy a szívemben, ha csirkéket nevelnék, akkor nagyon láthatóak lennének, ha utcákon barangolnak, vagy találkoznak a csirkeparkban. És különleges alkalmakkor arra késztetném őket, hogy sportoljam ezt a megjelenést. A kifinomult angol professzor megjelenése.

(Fotó jóváírás: omlet)

És biztosan stílusosan élnének, mint az alábbiakban látható. (Csak nézd meg ezeket az elégedett csirke szülőket!)

(Fotó jóváírás: omlet)

Tavaly béka anyukám voltam, és 35 babámat neveltem az apró tadpole színpadról. Most tartozom magamnak, hogy itt, Vernonban keresse meg a csirke -emelési politikákat, és esetleg új szerepet vállaljon tavasszal. Garantálom, hogy nem eszem meg őket. Sokkal valószínűbb, hogy sétákra viszi őket, és felöltözze őket. csak mondom.

Ügyeljen arra, hogy a weboldalukon van egy Gander. Fogadok, hogy megkapja a “Itchin -t, hogy csirke neveljen” gondolatokat, amelyek most már vannak.

Megjegyzés: Most szállítás az USA -ba!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Craigslist Dogs 2 – Több kutya a kereskedelemhez
Next post 11 Kutya mémek: Ezért nem lehetnek jó dolgok