Vtársok a versenyen

, Emily Rupe
2018. január 31 -én
Az elmúlt évtizedben az All -Mighty Mickey Mouse forgalmas metró területén éltem. Számos fizikai üzlethelyiséggel, valamint egy extra mobil egységgel is azt gondolhatjuk, hogy – a hatalmas regionális versenynek – a Goerilla ápolási hadviselés vagy teljes lendületben volt, vagy a kiemelkedő jövőben rejlik.

Most, bár mindig lesz néhány elkülönített esemény a cutthroat taktikában, ez a Groomers regionális klaszter nagyrészt úgy döntött, hogy nagy akaratú ENSZ -t ír be, valamint a versenytársak elvtársait. Annak ellenére, hogy a hagyományos meggyőződés, hogy az ilyen tevékenységek karrier öngyilkosság, regionális légiónk továbbra is részesül az elszigeteltség elítélése és a közösség kiválasztása.

Piacunk lehet ünnep vagy éhínség. Az egyes évszakokban a nap folyamán nincs elegendő óra vagy kennel a rakomány kezelésére, valamint hat hónappal később az ügyfelek kiszáradnak; Kifizeti a homokos strandokat, valamint a pazar vakációkat. Az árvíz és az aszály ezen ciklusai során nehéznek bizonyulhat a munkavállalók valamilyen következetes fizetésén. A tipikus ebbe és az ügyfelek áramlása mellett mindig fennáll a sérülés veszélye. Mi történik, ha a vezető ápoló rossz harapást szenved, vagy műtétet igényel?

A versenyünkkel való nagyszerű feltételek sokszor kiszabadítottak minket az ilyen típusú kötésből. Nehéz megtalálni a nagy segítséget, az egyik legelső lépés mindig az volt, hogy kapcsolatba lépjünk ápoló barátainkkal, és megnézhessük, hogy értenek -e bárkit (akár kollégákkal, akár a közelmúltbeli feladat -jelentkezők túlzott mértékűen), vagy vannak -e Bárki, aki ideiglenesen küldhet át, hogy segítsen nekünk a vihar időjárási állapotában.
Hirdetések

Ez lehetővé teszi a groomers számára, hogy további béreket tegyenek a lassú szezonban azáltal, hogy egy újabb üzletben segítenek, amely súlyos követelményben van, vagy lehetővé teszi az orvosi probléma megoldását a teljes monetáris pusztítás nélkül. A programból az ilyen típusú meghatározás magában foglalja a bizalmat, valamint annak megértését, hogy a szívesség követelménye valamikor visszatéríthető, és hogy az ügyfél -információk nem a megosztási folyamat számára.

Ha nem a munkaerő, akkor az eszközök, amelyek válságot okozhatnak. Emlékszem, hogy kiváló szorongással egy decemberben, amikor az épület minden erőszárítója (három pontos) együttes, és pontosan ugyanabban az időben sztrájkolt. Az ünnepi ügyfelek, valamint a kettős bevonatú projektek mellett a termelés pánikba esett, miközben megoldást próbáltak készíteni. Gyorsan egy SOS -t adtak ki a regionális groomersnek. Mint egy éjszakai jeladó, egy órán belül 2 csere szárítót kölcsönzöttünk, és felállítottuk, nagylelkűségüknek köszönhetően. A programból, amelyet ez viszont a lehető legnagyobb mértékben viszonoztak. Amellett, hogy ezen a konkrét esetben rengeteg ünnepi finomság fedezte fel a módszerüket a boltjukban abban a szezonban. Azonban azáltal, hogy megalázjuk magunkat, segítséget kérünk, valamint az olívafiók meghosszabbításával, az ügyfelek nem haragudtak a kiszolgálás képtelenségével, valamint a nyilvántartásunk nem véget vett végzetes csapást.

A dilemma és a zavar pillanata nem az egyetlen oka annak, hogy a körülötted lévőkkel kötődjenek. A koalíció megerősítése céljából általában társadalmi rendezvényeket, továbbképzési szemináriumokat tartottunk, vagy egy szomszédsági szolgáltatási projekten keresztül tájékoztattunk. Egy évvel a csoport elégedett egy központi helyen, hogy a kapcsoló találkozó legyen. Ez lehetővé tette számunkra, hogy ne csak felzárkózjunk, megosszuk a sérelmeket vagy ötleteket, azonban megszabaduljunk néhány olyan fel nem használt eszköztől, amely valószínűleg csak port gyűjtött, vagy egy kissé felhasznált terméket vett fel alkuhoz. Személy szerint házhoz jöttem egy kincslelet oktatási videókkal, cserébe néhány kézzel készített íjért. Olyan volt, mint a Groomer karácsony!

Régiónknak megáldott, hogy sok versenyképes ápolóval és piaci oktatókkal rendelkezzen, valamint hogy ez nagy esélyt biztosít, hogy mindig kibővítse a látókörét. Amikor szemináriumi rendezvényt tartanak, az összes regionális üzlet meghívást kap; lehetővé téve, hogy a tartás növelje a részvételüket, valamint a résztvevőket, hogy új betekintést nyerjenek egy adott témáról.

Együtt segítünk a kutyák kézbesítésében vagy megtalálásában verseny vagy tanúsítás céljából. Ha bizonytalan körülményt vagy egyszerűen a konstruktív kritika követelménye merül fel, kegyesen tanácsot vagy segítséget nyújtanak egy második gondolat nélkül. Ha egyikünknek szolgáltatási munkája vagy rendezvénye van, nem ritka, ha a versenyünk adományokat vagy munkaerőt kínál az ok tovább.

Például az üzletem egy fogvatartott kutya -képzési programmal dolgozik, amely lehetővé teszi a menedék kutyák képzését a PTSD -szenvedő veteránok számára. Miután meghallottuk, amit elértünk, groomer társaink felajánlották, hogy adományokat vagy képernyőn megjelenő szórólapokat hoznak az ügy támogatására.

Ebből a fizetésből – azaz a hozzáállásból a figyelemre méltó háziállat -élelmiszer -meghajtók, valamint az örökbefogadási események szintén elindultaknull

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Meglévő és saját vállalkozásának felépítése
Next post Az Intergroom 2018 RECAP