A petmeds® rosszul eszik fű a kutyám számára?

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore3 -hoz

„A kutyám füvet eszik. Az rossz?”

Gyakran egy kedvtelésből tartott szülő lesz elérhető, és felteszi nekem ezt a kérdést. Az igazság azonban az, hogy ezt a viselkedést általában nem kell aggódni a Canine Guardians számára. Valójában sok kutya rágcsál a fűben, hogy megtisztítsa a méreganyagok és a méregrendszereket azáltal, hogy lenyelje a növény klorofilljét, és nyomkövetési ásványi anyagokat találjon a fűben. Néhány családi háziállat azonban extra füvet fog lenyelni, ha emésztőrendszerük vagy hasnyálmirigyük gyulladhat. Ezekben az esetekben, ha az étkezési fű eltűnik az energia csökkenésével, az alacsonyabb étvágy, a hányás vagy más emésztőrendszer, akkor javasolható egy állat -egészségügyi vizsgálat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek olyan orvosi probléma, amelyet kezelni kell.

Mindaddig, amíg egy háziállat nem veszi a kémiailag kezelt fű lenyelését, mint általában a fű lenyelése nem káros a kutyákra. Valójában még sok holisztikusabb állati gyám gyakran fűt fog termeszteni otthonukban, vagy olyan fűt vásárol, mint a búza fű vagy az árpa fű, és ezeket háziállatuknak adja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Fido professzor? A főiskola elment a kutyákhoz
Next post Az Interzoo 2022 négyéves pandémiás szünet után