Roundup 69: Preferált kutyacikkek és videók a hétről

Roundup 69: Előnyes kutyacikkek és videók a hétről

Utoljára frissítette 2016. augusztus 13 -án, a Puppy Leaks.
Annak jelentőségétől kezdve, hogy elismerjük, hogy mindannyian másképp bánnak, mint a tudomány, mögött pontosan, hogy a kutyák miként nézték meg érzelmeinket, itt van néhány a héten a kedvelt kutya cikkek közül. Remélem, annyira örülsz nekik, mint én.

x

Háziállatok

0 másodperc 34 másodperc

Élő
00:00
00:34
00:34

A hét kedvenc kutya cikkei

A GPS -m ki van kapcsolva
Gyönyörűen igazságos közzététel arról, hogy pontosan milyen kihívást jelenthet a gyászoló folyamat. Alapvető fontosságú, hogy ne feledje, hogy mindannyian másképp bánnak, valamint hogy mindig megváltozik. „Megértem, hogy bármi is sikerül. Megértem, hogy ez a ház nem lesz véglegesen, és megértem, hogy Jake gyászoló folyamata, bár a kihívás valahogy, csakúgy, mint várhatóan. ”

Nem telefonálok magamnak szülőnek
Élvezõ pillantás arra, hogy úgy érezzük magunkat, mint a háziállatok iránt, és függetlenül attól, hogy mit hívunk, hogy ez a kötés még mindig tetszik, valamint valami, amit mindannyian a saját szavainkkal megfogalmazunk. „Szeretem a kutyáimat, mint kutyáimat, valamint a hasonló, mint például valami, és nincs semmi, ami a gyerekekkel befejezhető. A kutyáimhoz hasonlóan nem szabad a szülõket fenyegetõnek érezniük, mint a gyermekük, függetlenül attól, hogy kutyáimra gyerekeimnek, szőrös babáknak vagy ugyanúgy ápolt háziállatoknak nevezem. ”

A veszélyes kutyafelügyeletek nem tudták biztonságban tartani az embereket
25 évvel ezelőtt a káros kutya törvényt fogadták el a nyilvánosság védelme érdekében, mégis nem sikerült elérnie ezt a célt. Sajnos ezek a jogalkotások a fajtájuk és megjelenésük alapján célozzák meg a kutyákat, nem pedig a szokásaik alapján, és számtalan kutyát eutanizálódtak, egyedül megjelenésük alapján.

A Cesar Millan állati kegyetlenségének vizsgálat
Talán a legjobb dolog, ha megismerjük ebből a helyzetből, sokkal inkább a nyilvánosság megértése a pozitív edzési módszerek felhasználásának előnyeiről. A kutatási tanulmány kimutatta, hogy az erőteljes technikák felhasználása az edzés során károsítja az ember-kutya kötelékét, és még rosszabbá teheti a viselkedést.

Vigyázat a kutyákra, valamint a legszebb barátaikra a termékenység kutatásában
Az új kutatási tanulmány kimutatta, hogy a férfi kutyák a sperma magas színvonalának csökkenését tapasztalták az elmúlt 25 évben, valamint a tudósok úgy vélik, hogy a hanyatlás a környezeti okokhoz kapcsolódik. “26 év alatt a motilitás, a sperma progresszív előrehaladása 30 százalékkal esett vissza mind az öt fajta esetében.”

A légiutas -kísérő olyan kutyákat fogad el, akik soha nem hagyták abba a várakozást a külső szállodáján
Szívmelengető mentési történet, amely pontosan megmutatja, milyen erős lehet az ember-kutya kötelék. „A kutya számára olyan volt, mint az első látásra. A Sievers szállodájának bejáratánál folytatta edzését. ”

Az állatorvosok számára a beteg állatok és a gyászoló tulajdonosok gondozása fizetést igényel
Fontos áttekintés az autópályadíjnak az állati területen dolgozó személyek számára. „Kevés adatok léteznek, azonban a kutatás szerint az állatorvos öngyilkossági aránya az orvosi területen néhány a legnagyobb, valamint a mintegy 10 000 állatorvos 2014. évi kutatási tanulmánya, amelyet kétszer annyi„ súlyos mentális szorongás ”fedez fel, mint a nagyközönségben . ””

Te és a kutyád megosztja a nyelvet: az arcodon írt érzések
A legutóbbi kutatási tanulmány áttekintése, amely pontosan kiemeli, hogy a kutyák mennyire képesek felvenni az érzéseinket. „Úgy tűnik, hogy a kutyák valóban különösen jártak abban, hogy megválasztják azt, amit az emberek érznek; Az egy év elején közzétett kutatási tanulmány azt is sugallja, hogy a kutyák elismerhetik az ember érzelmeit az arckifejezéseinek áttekintésével. ”

Kedvenc kutya videók a hétről

Néha mindannyian követelmények egy kicsit segítenek.

A szerelem minden formában és méretben kapható.

A Momma Canine játszik a kölyökkutyáival.

Ajánlott olvasás:

Kiskutya szivárgások – 2014 legfontosabb 3 blogüzenetünk

Roundup 42 – Preferált kutya történetek, ajánlatok és videók a hétről

Roundup 24 – Előnyben részesített kutyacikkek, ajánlatok és videók a hétről

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Hogyan lehet arra, hogy macskája lefogyjon
Next post Meglévő és saját vállalkozásának felépítése