Orange County PET Expo 2009

Ez a bejegyzés társult linkekből állhat. Pénzt vagy termékeket kereshetünk a jelen bejegyzésben rámutatott társaságoktól.
Meglátogatta az Orange County Pet Expo 2008 -at? Ha nem, akkor el kell mennie a 2009 -es OC PET Expo -ra. Ha tavaly ott lennél, akkor már tudja, mennyire szórakoztató lehet ez az esemény az állatok szerelmeseinek, és azt várom, hogy ott találkozzunk.
Azoknak, akik még soha nem jártak az Orange County Pet Expo -ban, itt van egy kicsit, amit elvárhat:
Orange County Pet Expo 2009
Stetson és én tavaly ott voltunk (Stetson nem tud részt venni ebben az évben, mert ő már nem útmutató kedvtelésből tartott kutya kiskutya az edzés során), és néhány kedvenc eseményünk a következő volt:
Splash kutyák
A kedvtelésből tartott kutyafajták felvonulása – Szinte minden kedvtelésből tartott kutyafajta, amelyre gondolhatott, a Pet Expo -ban volt ábrázolva
Alpakák, sertések, gyíkok, kígyók, macskák, madarak és sok más állat volt jelen.
Land Pet Dog szánkózás.
Rendőrségi kedvtelésből tartott kutya tüntetések
Természetesen ott voltak az amerikai vezető kutyák, láttuk a kutya társait a függetlenségért, és a sivatagi vezetõ kutyákat a Pet Expo -nál
Petting Állatkert
Kedvtelésből tartott termékek
És természetesen az örökbefogadási sátrak összes nagy mentése.

Íme az esemény részletei:
Esemény: Orange County Pet Expo Mikor: 2009. április 17–19. Szombat, 10: 00–19: 00; Vasárnap, 10:00 – 18:00 Hol: OC Fair and Event Center 88 Fair Drive, Costa Mesa, CA 92626
Megjelenítse az árakat: Általános belépés-12,00 USD idősek 60 éves korig-10,00 USD 6-12-6,00 USD 5 év és alul-ingyenes

Kedvtelésből tartott termékvásárlás Mart Mart több ezer tétel a főbb gyártóktól és kereskedőktől, külön kiállítási áron eladó
Játékok és játékok ágynemű/ház/játékfajta ruházat és ékszer ínyenc háziállat -ételek tavak és akváriumszexuális berendezések kedvtelésből tartott állatok biztonsági termékei

SZÓRAKOZÁS
Iams superdogs hollywoodi macskák, amelyeket a moziban a splash kutyák bírói mutatnak be. Madár-, hal és hüllő kis/nagy állati kijelző/tüntetők, edzők és hobbi szakértők egzotikus állati kiállítási állatkert és póni túrák arcfestés

Nagyon sok valószínűleg elhozom Derby -t az OC Pet Expo -ba ebben az évben. Tehát, ha érdekli egy új háziállat, vagy általában csak egy kedvtelésből tartott kedvtelésből tartott szerető elfogadása, nagyon ajánlom, hogy jöjjön ki az Orange County Pet Expo -ba.

Ha már tudja, hogy az OC PET Expo -ra megy, akkor látogasson el a hivatalos webhelyre, ha 2 dollárért adja meg a belépést.
Legjobb válogatások a kölyökkutyáink számára
A legjobb kölyökkutya játék, amelyet szeretünk: Calmeroos kölyökkutya, szívveréssel és hőcsomagokkal – a legjobb az új kölyökkutyák számára. segíti a szorongást az új otthonukban.
A legjobb kedvtelésből tartott kutya rágó, mi tetszik: Bones & Chews Bully Sticks – Minden kölyökkutyánk szeret harapni, megcsípni és rágni. Szeretjük a zaklató botok használatát, hogy elősegítsük ezen nem kívánt viselkedés elterelését.
A legjobb kedvtelésből tartott kutya-kezelések, mi tetszik: őrült kedvtelésből tartott kutya-vonat-kezelések-ezeket használjuk nagy értékű kezelésként útmutatónk Pet Dog kölyökkutyáink számára.
A legjobb friss kedvtelésből tartott kutya -ételek, ami tetszik: A Farmer’s Pet Dog – Pár hónappal ezelőtt elkezdtük a Raven Fresh Pet Dog ételt etetni, és imádja! Szerezzen 50% -ot a Farmer’s Dog első vásárlásával.

Nézze meg sokkal több kedvencünket az új kiskutya -ellenőrző listánkon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous post Az édes szarvasmarha -kutya örökre otthonát találta – örökbefogadott
Next post 5 Ötletek a kölyökkutya szocializálásához